WOODY BRUNINGS

AND THE

CRAZY ROCKERS

"BALLADS FOR A SPECIAL PERSON"

 

 

Dit CD-album "Ballads For A Special Person" is onderdeel van het door "Het Indisch Huis" opgezette en jaarlijks terugkerende "Branie Festival", waarbinnen kunst, cultuur en wetenschap ontsproten aan de gemengde Indische afkomst en roots wordt bewaard , gekoesterd, gestimuleerd en uitgedragen. Met dit CD-album wordt een belangrijke poging gedaan de indorock en de sfeer erom heen voor latere generaties vast te leggen, zodat deze muziekstroming uit de zestiger jaren kan dienen als basis en inspiratiebron voor nieuwe creatieve muziekuitingen in de toekomst.

Het CD-album "Ballads For A Special Person" levert overduidelijk het bewijs, dat "The Crazy Rockers" een groep rasmuzikanten is, die voortdurend met hun vak (of is het toch hobby ?) bezig is. Hoewel de hoogtijdagen van de Indorock alweer een tijdje achter ons liggen bewijzen "The Crazy Rockers" vandaag de dag nog steeds weer hoe springlevend deze muziek nog altijd is.

Woody en zijn rockers staan nog altijd veelvuldig en met plezier op de planken. Na hun succesvolle tour door IndonesiŽ (Bandung,Semarang,Jakarta,Surabaja), waar ze veel inspiratie opdeden en waar ze de komende jaren veel profijt van zullen hebben, schitterden ze weer op de Nederlandse en Duitse podia.

Hoewel vooral Woody Brunings op "Ballads For A Special Person" in de schijnwerpers staat, hebben alle "Crazy Rockers" in serene harmonie aan dit CD-album meegewerkt. Deze indorockers-van-het-eerste-uur zijn op deze manier begonnen een gemeenschappelijke geschiedenis op te bouwen die dient als basis voor een onbestemde toekomst. Het is de bedoeling, dat in het kader van "Indospectrum" ook de andere "Crazy Rockers" zich creatief gaan profileren: onze indorocksterren op de solo tour, waardoor zij stuk voor stuk de kans krijgen de historie van de Indorock hun eigen persoonlijke tintje te geven.

Ik ben niet alleen blij, maar ook trots met het feit dat met "Ballads For A Special Person" een niet onverdienstelijke start is gemaakt met het project "Indospectrum. Dank voor de inzet van "The Crazy Rockers", die door hun medewerking blijk geven van de importantie om niet alleen hun muziek, maar ook de sfeer en het gevoel erom heen vast te leggen voor hun opvolgers. Met dit bijzondere CD-album is een stukje muziekhistorie geschreven.emailadres: indorock@xs4all.nl
homepage: www.storyofindorock.nl en www.indorock.eu

GEHEEL OF GEDEELTELIJKE OVERNAME VAN ARTIKELEN OF FOTO'S IS
UITSLUITEND TOEGESTAAN MET TOESTEMMING EN BRONVERMELDING.©®

Muziek: Love Comes From Unexpected Places - Woody Brunings

TERUG NAAR INDEX

Uw reactie of aanvullende informatie
op deze Indorock site zie ik graag
tegemoet via mijn e-mail.

Henk Looijestijn - 2001 Henk Looijestijn