HARRY BERG

AND THE

CRAZY ROCKERS

 

"DON'T LOOK BACK"

 

Dit CD-album "Don't Look Back" is onderdeel van het door "Het Indisch Huis" opgezette en jaarlijks terugkerende "Branie Festival", waarbinnen kunst, cultuur en wetenschap ontsproten aan de gemengde Indische afkomst en roots wordt bewaard , gekoesterd, gestimuleerd en uitgedragen. Met dit CD-album wordt een belangrijke poging gedaan de indorock en de sfeer erom heen voor latere generaties vast te leggen, zodat deze muziekstroming uit de zestiger jaren kan dienen als basis en inspiratiebron voor nieuwe creatieve muziekuitingen in de toekomst.

Het CD-album "Don't Look Back" levert overduidelijk het bewijs, dat "The Crazy Rockers" een groep rasmuzikanten is, die voortdurend met hun vak (of is het toch hobby ?) bezig is. Hoewel de hoogtijdagen van de Indorock alweer een tijdje achter ons liggen bewijzen "The Crazy Rockers" vandaag de dag nog steeds weer hoe springlevend deze muziek nog altijd is.

Harry en zijn rockers staan nog altijd veelvuldig en met plezier op de planken. Na hun succesvolle tour door IndonesiŽ (Bandung,Semarang,Jakarta,Surabaja), waar ze veel inspiratie opdeden en waar ze de komende jaren veel profijt van zullen hebben, schitterden ze weer op de Nederlandse en Duitse podia.

Hoewel vooral Harry Berg op "Don't Look Back" in de schijnwerpers staat, hebben alle "Crazy Rockers" in serene harmonie aan dit CD-album meegewerkt. Deze indorockers-van-het-eerste-uur zijn op deze manier begonnen een gemeenschappelijke geschiedenis op te bouwen die dient als basis voor een onbestemde toekomst.emailadres: indorock@xs4all.nl

homepage: http://www.storyofindorock.nl

en: www.indorock.eu

GEHEEL OF GEDEELTELIJKE OVERNAME VAN ARTIKELEN OF FOTO'S IS
UITSLUITEND TOEGESTAAN MET TOESTEMMING EN BRONVERMELDING.©®

Muziek: Don't Look Back - Harry Berg

TERUG NAAR INDEX

Uw reactie of aanvullende informatie
op deze Indorock site zie ik graag
tegemoet via mijn e-mail.

Henk Looijestijn - 2001 Henk Looijestijn